Hoe Moet Je Eigenlijk Pijpen?

<< < (2/3) > >>

Guest:
lid? Meisje wees voorzicht met onbesneden penissen. Alleen maar troep ligt er onder dat huid.

Guest:
Quote

lid? Meisje wees voorzicht met onbesneden penissen. Alleen maar troep ligt er onder dat huid.
Daarom moet je altijd een condoom gebruiken. Er zijn er met fruitsmaak. Een besneden penis kan ook vies zijn, dus zorg dat hij zich eerst goed wast en de voorhuid goed naar achteren schuift.

Cursus Pijpen:
Cursus Pijpen

Hoe te beginnen?
Pijpen is meer dan van je mond een vagina maken en in een op- en neergaande beweging je partner stimuleren. Kussen, likken, strelen, knijpen, blazen, zachtjes bijten en proeven maken dat pijpen echt een plezier voor twee kan zijn. Wij weten natuurlijk niet hoeveel ervaring jij al hebt met pijpen en of deze ervaringen positief waren. Voor elke groep hebben we daarom een korte inleiding op de cursus geschreven en geven we aan welke onderdelen specifiek voor jou van belang zijn.

Je hebt nog geen ervaring met pijpen
Je hebt slechte ervaringen met pijpen
Je hebt positieve ervaringen met pijpen, maar je wilt meer


Je hebt nog geen ervaring met pijpen
Waarschijnlijk ben je best wel nieuwsgierig om het pijpen uit te proberen. Je hebt immers de cursus geopend. Het is belangrijk om het stap voor stap aan te pakken. Zo voorkom je teleurstellingen. Probeer er eerst achter te komen of jouw partner ook voor dit experiment in is. De meeste mannen koesteren het als wens om door hun vriendin gepijpt te worden, maar velen durven er zelf niet over te beginnen. Vraag het gewoon aan hem. Zijn jullie niet gewend om over seks te praten of wil je hem er juist mee verrassen, dan geven we je de volgende suggesties:
•   Geef een subtiele hint door smaakcondooms bij het bed te leggen.
•   Begin voorzichtig met het strelen en kussen van de penis. Uit zijn reactie (kreunen, erectie) kun je snel genoeg opmaken of hij verder wilt gaan. Vindt hij het niet prettig, dan zul je het er echt even over moeten hebben.
•   Observeer je partner goed wanneer je begint met pijpen. Onthoud zijn reacties op bepaalde bewegingen en leer zo zijn favoriete plekjes kennen. Concentreer je voorlopig op deze plekjes.
Het kan zijn dat je, ondanks je nieuwsgierigheid, tegen bepaalde aspecten van het pijpen opziet. Bedenk: voor alles is wel een oplossing of alternatief.
•   Zie je op tegen het inslikken of proeven van sperma? Maak dan duidelijke afspraken over een tijdige waarschuwing. Je partner kan jou waarschuwen wanneer hij een orgasme voelt aankomen. Ga dan door met je handen i.p.v. je mond tot je partner is klaargekomen.
•   Vertrouw je je partner niet in het tijdig waarschuwen, gebruik dan smaakcondooms.
•   Meteen de hele penis in je mond, kan je tegenstaan. Dit is slechts één van de vele technieken bij het pijpen. Doe het rustig aan en combineer het kussen en likken van zijn penis met strelen. De rest komt later wel. Als dit jullie eerste keer is, is de kans groot dat dit voor hem al bevredigend genoeg is. Heel belangrijk is dat jullie eerste ervaring positief is.
•   Maak je je zorgen om de hygiëne, ga dan eerst samen romantisch onder de douche.
Pijpen lijkt in eerste instantie erg op het genot van de man gericht. Dat is natuurlijk ook wel het uitgangspunt. Jij als vrouw kan er echter ook plezier aan beleven. Ten eerste is het prettig om je partner zo te zien genieten en daarbij te weten dat jij dit voor elkaar krijgt. Even is je partner totaal in jouw macht. Het 'voor-wat-hoort-wat' principe is ook een heel opwindend vooruitzicht. Na al deze verwennerij kan hij jou moeilijk zomaar in slaap laten vallen. Nu wacht jou vast een verrassing! Je hoeft pijpen niet te zien als een doel om een man te laten klaarkomen. Het kan ook een uitstekende manier zijn om de penis van je partner lekker stevig erect te krijgen voor penetratie. Het huidje van de eikel van de penis is heerlijk zacht. Het kan heel prettig zijn jezelf hiermee te strelen langs lippen en wangen.

Je hebt een slechte ervaringen met pijpen
Het kan zijn dat eerdere ervaringen met pijpen je zijn tegengevallen. De redenen zijn natuurlijk geheel persoonlijk, maar op een aantal zaken hopen wij je een alternatief te bieden.
•   Sommige mannen hebben de neiging tijdens het pijpen je hoofd en haar aan te raken. Dit kan soms dwingend overkomen maar is meestal niet zo bedoeld. Vergelijk het met het knijpen in zijn kont tijdens het neuken. Ben je hier niet van gediend omdat het te dwingend voelt, zeg dit dan van te voren of leidt zijn handen naar een plek waar je wel wilt worden aangeraakt.
•   Moet je steeds kokhalzen tijdens het pijpen, neem dan de schacht van de penis in je hand. Zo kan de penis nooit te diep in je keel komen en kun je ondertussen je partner extra stimuleren met je hand.
•   Draagt je partner liever geen condoom, maar stel jij dit wel op prijs? Dan is het simpel. Leg een gemiddelde man de keuze voor tussen het gebruiken van een condoom of niet gepijpt worden en je bent snel uitgepraat!
•   Wil je geen sperma in je mond dan kun je er ook voor kiezen het sperma op je borsten, of buik te spuiten. Dit kan erg opwindend zijn. Wil een stapje verder, spuit het dan over je gezicht. Plakkerig word je toch van seks en douchen kan altijd nog.
Je hebt positieve ervaringen met pijpen, maar wilt meer
Ben je op zoek naar een uitbreiding van je pijpkunsten dan ben je hier aan het juiste adres. Wellicht zijn er standjes die je nog niet hebt uitgeprobeerd.
In de rubriek 'Basistechnieken' staan er drie beschreven. Verder vind je in de rubriek 'Extra tips en adviezen' een heldere beschrijving van de deep-throat-techniek en allerlei aanraders op het gebied van smaakmakers en erotische producten die het pijpen leuker maken en langer kunnen laten duren. Wat dacht je van eetbare oliën, een mond vol frisdrank of cockringen? Gegarandeerd dat je in deze cursus wel iets vindt dat jouw fantasie prikkelt.
•   Wil jij ook bevredigd worden tijdens het pijpen dan kun je bij het standje 69 ook het volgende uitproberen. Terwijl jij je partner oraal bevredigd kan hij jou stimuleren met een vibrator of dildo. De 'kop aan kont' houding is hiervoor erg geschikt.
•   Vlak voor het klaarkomen van je partner zou je de anus van je partner kunnen stimuleren door hier te masseren of er voorzichtig een vinger in te steken. Overleg dit wel van te voren, want niet iedereen is gecharmeerd van anale stimulatie.
•   Wanneer je partner geblinddoekt is of gehandboeid kun je je fantasie helemaal de vrije loop laten gaan. Dit is bij uitstek een gelegenheid om kleine experimentjes uit te voeren met temperatuurwisselingen of attributen als veertjes, trillingen van vibrators en substanties als slagroom en zuivel. Wederzijds vertrouwen is wel een vereiste.

Basistechnieken in stappen
Op deze pagina zullen we je een overzicht geven van de technieken die je in eerste instantie bij het pijpen kunt toepassen. Zowel posities als mond- en handbewegingen komen aan bod. Waar nodig vind je helder beeldmateriaal ter illustratie.

 
Anatomisch gezien sluiten de vorm van de penis en de vorm van je mond- en keelholte het beste bij elkaar aan als je tijdens het pijpen plaatsneemt tussen de benen van je partner. 
Standje 69 heeft zo z’n voor- en zijn nadelen. Voor alle duidelijkheid, bij standje 69 bevredig je elkaar tegelijk met de mond. Je ligt ‘kop aan kont’ zogezegd. Veel mensen vinden het opwindend om tegelijk naar een orgasme toe te werken. Anderen vinden het moeilijk zich op hun eigen gevoelens te concentreren en de ander ondertussen te bevredigen. Een risico is dat degene die het eerste klaarkomt niet meer in staat is de ander verder naar diens hoogtepunt te helpen. Begin je net met pijpen, dan is dit geen geschikt standje. Standje 69 kan zowel op elkaar als op de zij worden uitgevoerd.


 
Je kunt ook je partner de vrijheid geven om het ritme te bepalen. Ga in dit geval zelf op je rug op bed liggen. Je partner stoot dan met zijn penis in je mond. Ben je bang dat hij te diep gaat, vraag hem dan zijn penis onder aan de schacht vast te houden. Zo blijft hij op veilige afstand
van je kokreflex.

Neem de ballen van je partner in één hand en masseer deze zachtjes terwijl je met je tong de onderkant van zijn penis over de hele lengte langzaam likt. Ben je bij de corona aangekomen, richt je dan verder op dit gedeelte door met een cirkelende beweging van je tong de corona rondom te volgen.
Het kan heel opwindend zijn om na een natte kus op de eikel er zachtjes langs te blazen. Deze plaatselijke verkoeling kan het moment van klaarkomen ook enigszins vertragen.Het ritme bij het pijpen is erg belangrijk, maar ook zeer verschillend per persoon. Bij het starten kun je nog plagend zijn in ritmewisselingen, maar de meeste mannen prefereren als ze het hoogtepunt naderen een stevig, constant ritme.
Plaag het toompje met je tong door er zachtjes tegenaan te tikken. Bij veel mannen heeft dit het grappige effect dat de penis zich vanzelf naar je toe richt. Er zachtjes aan zuigen brengt een man ook heel snel tot extase. Wil je meer samen doen tijdens het pijpen, dan hij zijn penis vasthouden en zelf tegen jouw tong aan tikken. Bij besneden mannen is het toompje verwijderd, maar is de plek alsnog gevoelig genoeg om veel plezier mee te hebben. Neem de penis losjes in de mond zonder je lippen er omheen te sluiten. Maak met je hoofd nu een ronddraaiende beweging waardoor de penis in je mond rondglijdt. Wissel af en toe van richting.
Neem de penis met een glijdende beweging in de mond totdat je lippen ter hoogte van de corona zijn. Lik terloops liefdevol over de eikel. Sluit de penisschacht in één hand zodat je partner voelt dat zijn penis helemaal omsloten is. Zuig zachtjes aan de eikel en draai rondjes met je tong rondom de corona terwijl je met je hand de penisschacht zachtjes op en neer beweegt. Neem plaats tussen de benen van je partner en lik zijn ballen. Begin rustig aan, want veel mannen zijn erg wantrouwig wanneer het dit gebied betreft. Zodra je het vertrouwen gewonnen hebt, kun je het likken uitbreiden met het masseren van zijn penis en zijn tepels.
Veel mannen vinden het heerlijk als tijdens het pijpen hun perineum wordt gemasseerd. Dit is het gebied tussen het scrotum en de anus. In dit gebied komen heel veel zenuwen samen en het is dus erg gevoelig. Extra tips en adviezen
Nu ken je alle basistechnieken van het pijpen. Er is natuurlijk veel meer mogelijk. Laat je fantasie de vrije loop. Hier geven we nog wat extra tips om verder te experimenteren. Wij raden je aan hier pas mee te beginnen als jullie al meerdere positieve ervaringen hebben opgedaan met pijpen. Toch is deze rubriek ook interessant om te lezen als je minder ervaring hebt. Zo bespreken we ook het gebruik van condooms.
Het vergt behoorlijk wat oefening maar werkt goed op de lachspieren. Kleed je partner uit met
je mond. Eindig bij zijn gulp en je zit meteen op de goede plek!

Er zijn maar weinig vrouwen die de gehele penis in hun mond- en keelholte kunnen houden. Dit vergt behoorlijk wat oefening vanwege de kokreflex achter in je keel. Wil je deze techniek toch onder de knie krijgen, dan is het zaak deze reflex te overwinnen. Deze techniek vraagt bovendien om een groot vertrouwen in je partner, aangezien hij de stotende bewegingen zal maken en moet reageren op jouw aanwijzingen. Hij heeft totale controle. Het probleem is dat er achter in je keel een hoek van 90 graden zit naar beneden waar de penis langs moet.

De truc is deze hoek zo klein mogelijk te maken door je hoofd flink naar achteren in je nek te houden. Om het voor je partner mogelijk te maken zijn penis in je mond te brengen kun je het beste dwars op het bed gaan liggen, op je rug, met je hoofd over de rand van het bed. Om de kokreflex te overwinnen moet je je ontspannen tijdens de penetratie in de keel. Laat je partner zijn penis bij je inbrengen en vraag hem om niet te bewegen. Zo krijg je de kans ontspanning te vinden. Is dit je gelukt, geef dan je partner aan in een langzaam ritme te stoten.

Het is erg zwaar om de ontspanning vol te houden totdat je partner een orgasme heeft bereikt. Misschien dat dit jullie ooit nog lukt, maar reken er voorlopig niet op.

 
Om een verrassingseffect inbouwen of je keel even ontlasten tijdens het pijpen dan kun je, het klinkt een beetje vreemd, de penis schudden in je hand of mond. Een grappig gevoel voor jullie allebei. Pak de penis onderaan de schacht vast en schud hem stevig heen en weer. Doe dit niet langer dan een paar seconden. Pak hierna het oude tempo weer op.

 
Veel mannen vinden het prettig wanneer de mond van hun partner tijdens het pijpen extra warm is. Dit is natuurlijk makkelijk te realiseren. Neem een kopje thee mee naar bed en neem een paar slokjes voordat je de penis van je partner in de mond neemt. Kleine moeite groot plezier!

Maar….... wij vrouwen houden ook van plagen en hier bieden ijsklontjes uitkomst. Ook een koude mond kan een aangename verrassing zijn tijdens het pijpen, bovendien kan het het klaarkomen vertragen. De afwisseling van warm en koud werkt uiteraard het beste wanneer je partner geblinddoekt is.

 
Gepijpt worden is voor veel mannen zo opwindend dat het moeilijk is het orgasme uit te stellen. Wil je langer van elkaar genieten, dan kun je de volgende tips uitproberen. Het vergt wel enige oefening dus verwacht geen grote wonderen bij de eerste keer.
•   Allereerst kan je partner proberen om met zijn bilspieren zijn orgasme te beïnvloeden. Bij de ene man helpt het de bilspieren bewust te ontspannen, bij de ander werkt het juist andersom. Even uittesten dus.
•   Vlak voor het orgasme spant de balzak van je partner zich aan. Een tegengestelde beweging kan er voor zorgen dat het orgasme wordt uitgesteld. Dit bereik je door de ballen naar beneden te trekken. Doe dit voorzichtig door je duim en wijsvinger als een ring om de balzak te plaatsen en kort, maar zachtjes te trekken.
•   Zoals eerder genoemd bij 'Warm of koud', kan een koude verrassing in de vorm van ijsklontjes in de mond ook veel effect hebben. Niet iedere man is hier trouwens van gediend!
•   Op het moment dat het orgasme onvermijdelijk lijkt, kun je het proberen uit te stellen door met de duim op de eikel te drukken. Sluit je hand om de bovenkant van de penisschacht en plaats je duim midden op de eikel. Druk nu een aantal seconden lang recht op het midden van de eikel.
•   Ook onder de eikel knijpen, kan helpen het orgasme uit te stellen. Het is net even wat ingewikkelder. Plaats je duim tegen het toompje en je wijsvinger aan de bovenkant van de eikel. Je middelvinger leg je naar je wijsvinger net onder eikel tegen de penisschacht. Knijp nu een paar seconden lang in de eikel.
•   In erotische winkels kun je verschillende producten kopen die de erectie verlengen en verstevigen. Vooral cockringen kunnen een uitkomst zijn. Deze ringen bevestig je onderaan de penisschacht voor de erectie. Zodra de penis stijf wordt kan het bloed niet meer wegstromen en blijft hij langer stijf. Let op dat je dat niet langer dan 20 minuten volhoudt anders krijg je bloeduitstortingen!
 
Gebruik voor orale seks liever geen gewone condooms met glijmiddel. Deze hebben vaak een nare smaak. Smaakcondooms zijn daarentegen zeer geschikt. Ze zijn er in allerlei geuren en kleuren. Ze beschermen je tegen Soa's en voorkomen dat er sperma in je mond komt als je dit niet wilt.

In erotische winkels vind je meer producten die het pijpen aangenaam kunnen maken, zoals eetbare massageoliën en glijmiddelen. De inhoud van je eigen koelkast of keukenkastje kan ook veel plezier opleveren. Wat dacht je van een toefje slagroom, een lepel vla of een lik chocopasta? Het spreekt vanzelf dat je na de vrijpartij wel even moet douchen, anders kunnen er restjes blijven zitten welke infecties kunnen veroorzaken. Onze redactie kreeg ook de tip om een mondvol frisdrank te nemen tijdens het pijpen. De bubbels zouden sensationeel zijn... Interessante producten op het gebied van orale seks vind je in de rubriek "Meer weten...?"

 
Heb je zelf suggesties of tips op het gebied van pijpen, houd ze niet geheim! Laat anderen er van mee genieten. In het forum op Relatie & Seks is een speciale plek gereserveerd voor cursusdeelnemers. Hier kun je je reacties kwijt, en je tips en adviezen aan anderen. Onze redactie voegt regelmatig tips uit dit forum toe aan de cursus, zodat we helemaal up-to-date blijven.

 

Reacties van Pijpdeskundigen:
Ballen kneden terwijl je trekt en zuigt.
Beetje met ze kn##*@ren zegmaar.
Cursus sperma doorslikken zou ook welkom zijn.
Lekker diep (dat is persoonlijk maar vind de man wel super) en voorzichtig in je mond laten glijden. Goed ontspannen en doorademen!! Rondjes draaien met je tong en voorzichtig langs het 'riempje' likken.

zijn ballen likke en hem pijpen en hem dan aankijken vinden ze heel geil en het is mischien raar en de meeste mannen zeggen dat ze er vies van zijn maar bij zijn anus met je vinger niet er echt in vind mijn  sexpartner ook heel geil
Tijdens het pijpen een vibrator in zijn anus stoppen of met je vinger de prostaat in het rectum stimuleren. Of 2 handen om de penisschacht tijdens het pijpen en verschillende kanten opwrijven. En vind je het vies om te pijpen verwen je vriend of man dan met een penismassage met veel olie.mmmmmmmmm
Lekkere smakkende geluiden en veel kreunen vind mijn man erg lekker. En doordat hij zo onder me ligt te kronkelen, geniet ik nog meer en ga nog langer door!
het gevoel van klaarkomen kan perfect worden versterkt door de piemel onder aan de schacht dicht te knijpen. hij wordt knoerhard en .... het sperma komt er NIET uit bij het klaarkomen. Pas als je de druk van het knijpen verminderd golft het zaad er in één enthousiaste spriets uit. Probeer maar op een spannende plek te richten! Weerstand tegen sperma in je mond is dan ook geen probleem, en als je het niet gelooft: met één hand rukken en de andere (dicht) knijpen. Feest!!

Goed hoor.. cursus pijpen! Wat ik érg lekker vind is als mijn vriendin haar mond wijd open doet en dan langzaam om mij heenglijd. Diep, wel te verstaan  en dan met gesloten mond weer naar boven zuigt. Het is ook érg lekker om te kunnen kijken naar wat ze doet, dus dames, probeer het zo te doen dat het zicht goed blijft.. denk dat álle mannen dat wel erg prettig vinden...
Bij het gepijpt worden vind ik het lekker om (zoals al eerder is gesteld) speels te beginnen met strelen, kneden, afwisseld likken en zuigen, zachtjes bijten, enzovoorts.
Maar dat moet wel ophouden zodra de erectie eenmaal in volledige paraatheid is. Dan moet het tempo veranderen in (relatief) laag en zo constant mogelijk ietwat opbouwen tot het hoogtepunt. Een korte onderbreking van de mond is niet belangrijk, als de hand(en) het tempo maar aanhouden!
Voor mij hoeft mijn partner m'n sperma echt niet door te slikken, maar het is wel heel lekker (geil) om je te voelen klaarkomen in of tegen een warme mond/tong/gezicht (...en het liefst zonder die veelvuldig voorkomende terugtrekkende schrik-reactie bij een eerste straal!).
Dan, met bijpassende geile blik, zien hoe het sperma uit d'r mond druipt en tongzoenen om de restjes te verdelen. Eerlijk is eerlijk. Hmm, krijg al trek als ik eraan denk...!

Wat betreft het beffen; Mijn absolute favoriet!
Door de jaren heen heb ik vele tientallen vrouwen mogen beffen en daarvan hebben de meeste een multi-orgasme ervaren (2 t/m 20x!!, 2x spuitend en diverse malen tot een half uur continue). Wellicht door de vele ervaring kan ik 'het' zeker een uur lang volhouden om ermee door te gaan.
In hoofdlijnen sluit ik me aan bij de stelling van Sacha, maar...
Om tot een orgasme te willen komen moet de vrouw wel volledig ontspannen zijn, en ook al lijkt ze dat, meestal is dat niet het geval. Je merkt het aan ietwat krap-achtig reageren, stijf gehouden benen, terugtrek reactie's, e.d.
Meestal begin ik met -na aanvankelijk wat gevrij en lichaamsaanrakingen- het spelen/likken/zuigen van de borsten en maak langzaam maar zeker via de navel (daar wat extra tijd besteden) richting beneden...
Niet direct beginnen, maar eerst zachtjes met je tong likken vanaf 10cm op haar dijbeen naar de lies toe, daar 'tongzoenen', afwisselend rechts en links, en stiekemtjes richting de clitoris. In eerste instantie met hele lichte aanrakingen, maar per 10/15sec. steeds iets heftigere likbewegingen.
Is de vrouw nog niet 'klaar' is om je echt te verleiden tot haar klaar te laten komen, dan merk je dat vanzelf. Stop dan tijdelijk met 'het doelgebied', en zak langzaam af, lik de dij-benen, knie-holten en voeten/tenen/zolen en ga langzaam maar zeker weer omhoog. Tilt/lift haar benen in een relaxte positie en je zult merken dat het beffen daarna een stuk aangenamer wordt.
Handhaaf dan de verdere methode van Sacha.
Wat ik meestal nog toevoeg is het masseren van de buik/venusheuvel richting vulva als externe stimulatie van de G-plek (wel even zoeken om de juiste plek te vinden) en naarmate het orgasme nadert steeds steviger/heftiger te bewegen.
Nadat de vrouw is klaargekomen, direct wat afstand nemen (even laten bekomen). Lik weer de bijbenen, blaas wat tegen de clitoris, laat je tong wat aanrakingen maken, en begin weer van voor af aan! Wedden dat ze (als je het rustig aanpakt) al klaar is voor 'de volgende ronde'!

Tussen het pijpen door lekker trekken, da's heerlijk. Met een stevige hand en rond de eikel wat harder knijpen.

Verder een leuk initiatief!!!

gewoon goed hard zuigen dat vinden ze toch wel het lekkerst of niet dan?of met je vinger in zijn anus en goed hard duwen
Extra stukje voorspel op het pijpen.
Ik vind het heel geil als ik met mijn hoofd zo'n 20 cm van de penis van mijn partner ga liggen en kijk hoe hij voor mijn neus laat zien welke snelheid hij geil en lekker vind. Zachtjes bijten in de lies richting penis hoort daar zeker bij. Ook met je tong langzaam likken terwijl hij hem zelf nog in de hand heeft maakt het extra spannend
Als extra tip, kontje van de man is ook erg gevoelig tijdens pijpen en mag zeker niet vergeten worden
 

Liktong:
meid, gewoon lekker aan likken en zuigen als een ijs of een lolie, dan leer je dat vanzelf wel...anders kom j emaar bij mij, ik leer het je wel.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Reply